VIP Sponsoring - Indoor Tractor Pulling | IJsselhallen Zwolle
Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling is bij uitstek geschikt voor het ontvangen van uw relaties. Lees hier meer over Indoor Tractor Pulling.
14970
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14970,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

VIP Sponsoring

Lees meer over sponsoring

Uw relaties

Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling is bij uitstek geschikt voor het ontvangen van uw relaties en het in de watten leggen van uw potentiële en bestaande klanten. De business loge met catering biedt optimaal zicht op de spannende wedstrijden en vormt een ideale entourage om uw relaties te ontvangen en het zakenleven te ontmoeten in informele sfeer. Dit alles kan ondersteund worden met reclameborden langs de baan, uw logo op het drukwerk en op de website www.indoortractorpulling.nl of een stand in de publieksruimte.

 

Als Vips zal het u en uw gasten aan niets ontbreken. Geniet van een middag of avond vol spanning, kracht en sensatie waar met veel plezier op terug zal worden gekeken.

 

Heeft u andere wensen of ideeën waarover u met ons van gedachten wilt wisselen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Voor meer informatie over sponsoring kunt u contact opnemen met Johan Smit: jsmitwap@kpnmail.nl  

Naast het bekijken van de wedstrijden kunnen bezoekers ook een kijkje nemen in het rennerskwartier. Hier kan je op de foto gaan met je favoriete deelnemer en de machines van heel dichtbij bewonderen. In de entreehal staan bovendien stands met vele gadgets en musthaves uit de sport.

Bestel online je tickets. Eenvoudig en snel.