Veelgestelde vragen - Indoor Tractor Pulling | IJsselhallen Zwolle
15659
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15659,page-child,parent-pageid-14964,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@indoortractorpulling.nl. 

 

Kan ik met een rolstoel het evenement bijwonen? 
Jazeker! Bezoekers die gebruik maken van een rolstoel kunnen plaatsnemen op het invalidenpodium. Deze bevindt zich halverwege de tribune. Er mag 1 begeleider mee het rolstoelpodium op. Zowel de persoon in de rolstoel als de begeleider moeten in het bezit zijn van een entreekaart. 

 

Moet ik gehoorbescherming meenemen?
De pulls gaan gepaard met gigantische krachtexplosies en motorisch geweld wat een enorm lawaai veroorzaakt. Wij raden het daarom ten zeerste aan om gebruik te maken van gehoorbescherming. Op het evenement zijn mogelijkheden om hiervoor middelen aan te schaffen.  

 

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?
Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen in de hal. Er zijn op het evenement diverse verkooppunten waar eten en drinken gekocht kan worden.