Veelgestelde vragen - Indoor Tractor Pulling | IJsselhallen Zwolle
15659
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15659,page-child,parent-pageid-14964,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@indoortractorpulling.nl. 

 

Kan ik met een rolstoel het evenement bijwonen? 
Jazeker! Er worden speciale invalidentickets verkocht. Bezoekers die in het bezit zijn van een invalidenticket mogen plaatsnemen op het invalidenpodium. Deze bevindt zich halverwege de tribune. Indien de beschikbare ruimte het toelaat mag er 1 begeleider mee het rolstoelpodium op. De begeleider moet in het bezit zijn van een normale entreekaart. Tickets moeten getoond kunnen worden indien daar door het personeel van IJsselhallen Zwolle om wordt gevraagd.

 

Moet ik gehoorbescherming meenemen?
De pulls gaan gepaard met gigantische krachtexplosies en motorisch geweld wat een enorm lawaai veroorzaakt. Wij raden het daarom ten zeerste aan om gebruik te maken van gehoorbescherming. Op het evenement zijn mogelijkheden om hiervoor middelen aan te schaffen.  

 

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?
Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen in de hal. Er zijn op het evenement diverse verkooppunten waar eten en drinken gekocht kan worden.  

 

Mag ik mijn kindje, die jonger dan 4 jaar is, meenemen?
Wij raden het ten zeerste af om het evenement te bezoeken met kinderen jonger dan 4 jaar. Voor kinderen die ouder zijn dan 4 jaar en het evenement bezoeken raden wij aan om gebruik te maken van geluiddempende oorkappen.

 

Kan ik parkeren bij de IJsselhallen?
Bij de IJsselhallen zijn voldoende plaatsen om je auto te parkeren tijdens het evenement. Om het jezelf helemaal makkelijk te maken kan je samen met je entreekaart ook vast een parkeerticket kopen.

 

Is er naast de wedstrijd zelf verder nog iets te doen tijdens het evenement?
Natuurlijk is de wedstrijdbaan de belangrijkste plek tijdens het evenement. Maar je kan ook een kijkje nemen in het rennerskwartier om een praatje te maken met de deelnemers of de machines van dichtbij te bekijken of de stands bezoeken in de entreehal.