GEEN TRACTORPULLING IN 2021 IN IJSSELHALLEN ZWOLLE - Indoor Tractor Pulling
15911
post-template-default,single,single-post,postid-15911,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

GEEN TRACTORPULLING IN 2021 IN IJSSELHALLEN ZWOLLE

GEEN TRACTORPULLING IN 2021 IN IJSSELHALLEN ZWOLLE

De organisatie van Indoor Farmstock & Indoor Tractorpulling Zwolle heeft besloten om de 38e editie van Indoor Tractorpulling in februari 2021 te annuleren. Aanleiding zijn uiteraard de ontwikkelingen rondom het Coronavirus.

Tijdens het jaarlijkse Indoor evenement komen bezoekers uit alle windstreken en vanuit heel Europa naar Zwolle voor ’s werelds sterkste motorport; Truck- en Tractorpulling. “Ondanks de optimale ventilatie wat tijdens het evenement van toepassing is, kunnen we onvoldoende bezoekers huisvesten op een veilige onderlinge afstand.”, aldus Toni Denneboom van de IJsselhallen Zwolle. “Bovendien vergt het evenement de nodige voorbereiding, voor zowel de organisatie als de teams, met daarbij de verwachting dat er voorlopig nog geen vaccin op de markt komt. Voor ons is het hierdoor onmogelijk om in deze omstandigheden een mooi evenement neer te zetten.”

Het doel wordt gesteld om in 2022 alsnog de 38e editie van Indoor Tractorpulling Zwolle plaats te laten vinden.