Kaartverkoop gaat van start - Indoor Tractorpulling | IJsselhallen Zwolle
15436
post-template-default,single,single-post,postid-15436,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kaartverkoop gaat van start

Kaartverkoop gaat van start

Vanaf 17 oktober gaat de kaartverkoop van start voor Trekkerweb Indoor Farmstock en Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling! We beginnen met een mooie Early Bird actie. Snelle beslissers zijn hierdoor mooi voordelig uit. Vanaf 17 november geldt het normale tarief.

Het beloven weer twee mooie dagen te worden volop spanning en spektakel op de baan. Nationale en internationale deelnemers zullen laten zien wat ze in hun mars hebben tijdens het eerste Tractor Pulling event van 2020!