Early Bird Tickets - Indoor Tractorpulling | IJsselhallen Zwolle
15385
post-template-default,single,single-post,postid-15385,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kaartverkoop gestart met Early Bird actie

Kaartverkoop gestart met Early Bird actie

Early Bird actie Indoor Tractor Pulling Zwolle
De kaartverkoop voor Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling gaat op donderdag 18 oktober van start! Wil jij met korting naar Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling op 9 februari in de IJsselhallen Zwolle? Dat kan! Snelle beslissers zijn extra voordelig uit en kunnen met een leuke korting naar het evenement. De Early Bird kaarten zijn verkrijgbaar van 18 oktober tot en met 18 november. Twijfel niet te lang want voor je het weet is de tijd om!

Koop je tickets hier! 
Sensatie verzekerd