Extra grote Vekoma Frictie Superstock klasse | Indoor Tractor Pulling
15306
post-template-default,single,single-post,postid-15306,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Extra grote Vekoma Frictie Superstock klasse

Indoor-tractorpulling

Extra grote Vekoma Frictie Superstock klasse

Bijzonder nieuwtje
Op de deelnemerslijst van de Grand National teams staan maar liefst 16 Superstock deelnemers! Nooit eerder was deze klasse in de avondsessie zo goed gevuld.
Een bijzonder nieuwtje is dat er in deze klasse een ware dames strijd op komst is. Zo’n 6 weken geleden is de “Terminator” superstock verkocht aan de familie Oomen. Er wordt gefluisterd dat er in Zwolle wellicht een dame achter het stuur van deze Terminator stapt. Linda Oomen zou dan haar eerste wedstrijd gaan rijden in de IJsselhallen.

Wie wordt de sterkste Superstock dame?
Bij navraag gaf Linda toe, dat zij daar inderdaad voor de eerste keer gas gaat geven op de Nederlandse banen. Daarmee is Linda officieel de 2e (blonde) dame die in deze klasse uit gaat komen. De eerste is de bekende Zeeuwse Manon Kools. Daarmee ontstaat er een hele leuke strijd, want wie wordt de sterkste Superstock dame?