Eerste buitenlanders bekend! - Indoor Tractor Pulling - IJsselhallen Zwolle
15200
post-template-default,single,single-post,postid-15200,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Eerste buitenlanders bekend!

nieuws-buitenlanders-bekend-indoortractorpulling

Eerste buitenlanders bekend!

Eerste buitenlanders bekend!

Er wordt al hard gewerkt aan een top deelnemersveld en de eerste contouren daarvan worden nu al zichtbaar. Op dit moment zijn er al vele primeurs geboekt. Uit Denemarken komt Kristian Pallesen (DK) met de hagelnieuwe Indifferent Deere V. 2 de superstock klasse versterken. Na bijna 2 jaar bouwen, zal de maiden run in Zwolle plaatsvinden! De Aftermath van Dan Whittingham(GB)  komt ook voor de eerste keer naar Zwolle voor deelname in de Light Modified en de Modified Klasse. Verder zullen ook Rabbit g’n Mad (DK) , Rabbit g’n Wild (DK), Four No Hemi (It) en Hot Head (D) aan de start in Zwolle verschijnen.

De eerste sessie (11.00 uur) op 27 Januari zal starten met de Mini Unlimiteds, Light Modifieds, Light Superstocks en tot slot de Unlimiteds.
De 2e sessie (18.00 uur) zal van start gaan met de Two Wheel Drives, Modifieds en als afsluiter de Alky-Superstocks.